ŽELJE,  CILJI …. in kako jih uresničim

Ste si jih zapisali, si obljubili? Ja, zdaj pa zares bom. Prve januarske dni morda res se držite načrta, potem pa…

Se najdeš v tem?

Da si boš lažje zapisal-a želje in tudi delal-a vse v smeri njihova izpolnitve, sem pripravila posebno praznično ponudbo kompleta Recept za uspeh.

RECEPT ZA USPEH

Komplet sestavljen iz zvezka Koraki k uspehu in Kartic želja

 

 

Uspeh vsakomur pomeni nekaj drugega. In lahko tudi v vsakem trenutku malo drugačnega. Vendar je prvi korak k uspehu ŽELJA. Zato sem za vas pripravila komplet, ki vsebuje zvezek KORAKI K USPEHU s 5 bistvenimi sestavinami za uspeh in kar 100 kartic ŽELJA. Na vsaki kartici je ena spodbudna misel ter prostor za vašo željo. 

Zakaj komplet RECEPT ZA USPEH? 

Ker si uspeha želimo prav vsi. In ker vsi imamo želje, no vsaj morali bi jih imeti. 🙂 Za vse vas, drage podjetnice in podjetniki, ki si želite uresničiti svoje sanje in zaživeti svojo srčno zgodbo. Tako je nastal preprost, vendar zelo dragocen zvezek, v katerem boste odkrili 5 bistvenih sestavin oz. korakov, ki jih potrebujemo za uspeh na poslovnem in osebnem področju. Zvezek ima poleg 5 korakov, ki vam bodo pomagale na poti k uspehu, tudi 100 praznih strani, da si vsak sam napiše svoj lastni Recept za uspeh. Za lažje pisanje, je na vsaki strani vzpodbudna misel. Ter 100 kartic želja, na katere lahko napišete svoj Recept za uspeh. 

DARILO: povsem BREZPLAČNO sem za vas pripravila tudi e-knjigo PRVI KORAK DO IZPOLNJENIH SANJ, ki je na voljo tu >>

Si želite napisati svoj RECEPT ZA USPEH?

Pot do njega je povsem preprosta 🙂 Poleg tega pa vam je na voljo po super UGODNI ceni, saj boste vse to prejeli za samo 14,90 eur + 1,80 eur poštnine (če vam pošiljamo po pošti).

 

Izpolnite spodnji obrazec, naročite komplet in pričnite svojo pot do uspeha. 

Si želite napisati svoj RECEPT ZA USPEH?

To naredite na zelo preprost način:

Komplet RECEPT ZA USPEH lahko dobite tako, da izpolnite spodnji obrazec

Vaše ime

Točen naslov (ulica, hišna številka, kraj, pošta)

Količina

Vaš e-mail

* - S tem pa se hkrati še naročite na naše Pisarije, ki bodo vsebovale marsikatero koristno informacijo za vaše podjetniško popotovanje.

 

in s plačilom na:

TRR: SI56 2900 0005 1442 352   (SWIFT: BACXSI22)

LUCRUM D.O.O.

Preglov trg 13, Ljubljana

 

Po prejetem plačilu vam bomo poslali komplet RECEPT ZA USPEH na vaš naslov.

 

P.S.

Prosim preveri epošto, da imaš moj mejl med prijateljskimi mejli, ker stric google rad moj odgovor o prejetem naročilu pošlje med vsiljeno pošto.