Recept za uspeh

Intervju s podjetnikom, podjetnico s srcem

 

Veliko se govori o uspehu, o uspešnih ljudeh, o uspešnih podjetnikih.

Veliko je receptov za uspeh. Kateri je pravi?

Se nam bo slepo sledenje tujim receptom ter sledenje navadam uspešnih ljudi obrestovalo?

Če bomo to počeli, bomo tudi mi postali uspešni?

 

Vabim te, da prisluhneš srčnim podjetnikom in podjetnicam, kjer nam bodo razkrili kakšne sestavine so v njihovem Receptu za uspeh.

Posnetek si boste lahko ogledali na tej strani ali pa na FB strani Koraki k uspehu s Tatjano.

Za vas pa smo pripravili tudi prav posebna presenečenja. Dobiš jih pod zavihkom Darila. Lahko pa klikneš kar tukaj na povezavo: ⇒DARILA  

 

 

Danes je z nami Jasmina Turnšek.
Mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm.
Predvsem pa izjemno nežna in srčna oseba. Polna razumevanja in ljubezni, ki se začne z ljubeznijo do same sebe. 🙂

Jasminino darilo pa je enkratna knjižica, s tremi top vajami, katere ti bodo spremenile življenje. Knjižico dobiš s klikom ⇒ TUKAJ

 

 

Danes pa sem kar sama…

Tudi to se nam v življenju in v podjetništvu zgodi, da se kaj zalomi, da nam ne gre vse po načrtih, tako kot danes. In ravno take priložnosti so odlična možnost za rast. Ja priznam, res ni najbolj enostavna in preprosta ali pa zabavna priložnost, vendar so ravno taki trenutki včasih potrebni, da naredimo tisti prepotrebni premik.
Lahko bi v takih primerih zganjali paniko in dramo, lahko pa se čisto preprosto vprašamo, kaj lahko naredimo s tem kar imamo.

 

 

Danes z nami Barbara Pinter Zupančič. Feminine power coach in facilitator, podpora vsem vam za uresničitev najglobljih hrepenenj.

Pa še Barbarino darilo: Barbara podari prvim trem prijavljenim kar 60 minutni brezplačni pogovor –  Odkrij oviro št. 1, ki vam preprečuje, da ne dvignete svoje življenje na višji nivo, pišite na info@barbarapinterzupancic.si.

 

Recept za Uspeh – intervju s srčno podjetnico. Z nami je Melita Močnik Okorn. Predstavila nam bo svoj Recept za uspeh, ter njene dišeče sestavine Recepta za uspeh.

Pa še Melitino darilo:

Če vas služba ne veseli več in hočete na svoje, da si boste sami razporejali čas in boste več z družino na potovanjih, potem ste na pravi strani.

Kliknite tukaj  > http://eepurl.com/9G8Hz in si naročite darilo: e-knjigo s 5 koraki, ki vam bodo razkrili, kako prenehate z odlašanjem in greste v pravo akcijo kljub dvomom in strahovom.

Melita Močnik Okorn, ustanoviteljica metode f.r.e.s.h.

 

  1. Intervju – pravzaprav predstavitev serije intervjujev Recept za Uspeh. Kot prva sem se predstavila kar sama 🙂 in moj pogled na uspeh.

Moje današnje darilo je webinar z naslovom Moč naših želja – spregledano orodje, ki nam je vedno pri roki. 

Do webinarja pridete s klikom na: MOČ NAŠIH ŽELJA – spregledano orodje, ki nam je vedno pri roki 

Poleg zelo koristnih informacij vas na koncu webinarja čaka še eno presenečenje! 🙂