Recept za uspeh

Intervju s podjetnikom, podjetnico s srcem

 

Veliko se govori o uspehu, o uspešnih ljudeh, o uspešnih podjetnikih.

Veliko je receptov za uspeh. Kateri je pravi?

Se nam bo slepo sledenje tujim receptom ter sledenje navadam uspešnih ljudi obrestovalo?

Če bomo to počeli, bomo tudi mi postali uspešni?

 

Vabim te, da prisluhneš srčnim podjetnikom in podjetnicam, kjer nam bodo razkrili kakšne sestavine so v njihovem Receptu za uspeh.

Posnetek si boste lahko ogledali na tej strani ali pa na FB strani Koraki k uspehu s Tatjano.

Za vas pa smo pripravili tudi prav posebna presenečenja. Dobiš jih pod zavihkom Darila. Lahko pa klikneš kar tukaj na povezavo: ⇒DARILA  

 

 

Danes pa vam s Sašo razkrivava njen Recept za Uspeh. 
Kakšne so njene sestavine in začimba, pa vas vabiva, da prisluhnete v intervjuju.
Saša pa vam podarja eno čudovito darilce. Kakšno, pa pokukajte na povezavo: http://sasaeinsiedler.si/osebna-uspesnost/

 

 

Danes je z nami skrivnosti svojega recepta delila Mojca Babuder. Dolgoletna in vsestranska podjetnica. Podjetnica, ki ji (vsaj zdi se tako :)) energije in idej, nikoli ne zmanjka.

 

 

Kako naša miselnost o denarju vpliva na naš uspeh, naše življenje in ne nazadnje na naše podjetje. Tokrat o eni zelo zanimivi temi s Petro Žagar, finančno mentorico.  Na njeni spletni strani, pa najdete tudi v intervjuju omenjeno brezplačno eknjigo. Klikni ⇒TUKAJ

 

“Imej želje, cilje, sanje. Te pa naj bodo tako jasne in preproste, da bi jih tudi otrok razumel” pravi Ljubica Horvat. Največja slovenska Carica, kot ji v šali sama pravim. Zakaj ji tako pravim, pa izveš s poslušanjem intervjuja. 🙂

Danes je z nami delila svojo zgodbo o Uspehu Jana Špeh. Najbolj sončna oseba kar jih poznam. “Ko ti vsi rečejo, da ne zmoreš, jim povej, da lahko. Meni je uspelo, ker sem se odločila drugače.”

 

Snježana Ristić – živ dokaz, da je nemogoče mogoče. 🙂 Navdihujoča zgodba, kjer se  oseba živeča v samskem domu odpravi čez lužo po Znanje. To je bila njena velika goreča Želja. Zaupanje si je “sposodila” pri bodoči mentorici. 🙂

Maja Mesić Štrubelj je z nami podelila navdihujočo zgodbo o zaupanju, sprejemanju in uspehu.

Majino darilo pa je kar 20% popusta na 60-dnevni program Samozavestna mama, samozavesten otrok. Popust traja do 4.4.2018 s kodo Koraki ki uspehu. Dostop do programa pa s klikom na ⇒ Program

 

Danes je z nami Jasmina Turnšek.
Mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm.
Predvsem pa izjemno nežna in srčna oseba. Polna razumevanja in ljubezni, ki se začne z ljubeznijo do same sebe. 🙂

Jasminino darilo pa je enkratna knjižica, s tremi top vajami, katere ti bodo spremenile življenje. Knjižico dobiš s klikom ⇒ TUKAJ

 

 

Danes pa sem kar sama…

Tudi to se nam v življenju in v podjetništvu zgodi, da se kaj zalomi, da nam ne gre vse po načrtih, tako kot danes. In ravno take priložnosti so odlična možnost za rast. Ja priznam, res ni najbolj enostavna in preprosta ali pa zabavna priložnost, vendar so ravno taki trenutki včasih potrebni, da naredimo tisti prepotrebni premik.
Lahko bi v takih primerih zganjali paniko in dramo, lahko pa se čisto preprosto vprašamo, kaj lahko naredimo s tem kar imamo.

 

 

Danes z nami Barbara Pinter Zupančič. Feminine power coach in facilitator, podpora vsem vam za uresničitev najglobljih hrepenenj.

Pa še Barbarino darilo: Barbara podari prvim trem prijavljenim kar 60 minutni brezplačni pogovor –  Odkrij oviro št. 1, ki vam preprečuje, da ne dvignete svoje življenje na višji nivo, pišite na info@barbarapinterzupancic.si.

 

Recept za Uspeh – intervju s srčno podjetnico. Z nami je Melita Močnik Okorn. Predstavila nam bo svoj Recept za uspeh, ter njene dišeče sestavine Recepta za uspeh.

Pa še Melitino darilo:

Če vas služba ne veseli več in hočete na svoje, da si boste sami razporejali čas in boste več z družino na potovanjih, potem ste na pravi strani.

Kliknite tukaj  > http://eepurl.com/9G8Hz in si naročite darilo: e-knjigo s 5 koraki, ki vam bodo razkrili, kako prenehate z odlašanjem in greste v pravo akcijo kljub dvomom in strahovom.

Melita Močnik Okorn, ustanoviteljica metode f.r.e.s.h.

 

  1. Intervju – pravzaprav predstavitev serije intervjujev Recept za Uspeh. Kot prva sem se predstavila kar sama 🙂 in moj pogled na uspeh.

Moje današnje darilo je webinar z naslovom Moč naših želja – spregledano orodje, ki nam je vedno pri roki. 

Do webinarja pridete s klikom na: MOČ NAŠIH ŽELJA – spregledano orodje, ki nam je vedno pri roki 

Poleg zelo koristnih informacij vas na koncu webinarja čaka še eno presenečenje! 🙂