Kdo je Tatjana?

 

Ne znam na dolgo in široko pisat in pripovedovat, še posebno ne o tem, kdo in kaj sem.

 

Sem čisto pd_01680_pdpreprosto Tatjana.

Pa mama. Dvema že skorajda popolnoma odraslima puncama.

Sem pa tudi podjetnica. Z dušo in predvsem s srcem.

Znam prisluhnit in rada pomagam.

 

 

Po formalni izobrazbi sem diplomirani ekonomist. Več kot dvajset let sem se ukvarjala z računovodstvom. In govorim računovodsko mandarinščino . 🙁

Hec. 🙂  Ne, govorim preprosto slovenščino s primesjo primorščine.

Vedno pa me je tudi zanimalo delovanje »notranjosti« človeka. In moje izobraževanje se je nadaljevalo v tej smeri. Sem namreč tudi certificiran (ICF) coach.

V vseh teh letih sem delala z najrazličnejšimi ljudmi in naletela na najrazličnejše zgodbe o uspehu in na žalost tudi take o neuspehu.

Zanimalo me je, kaj je botrovalo k takim in drugačnim zgodbam. Ker sem precej analitičen človek, sem veliko teh zgodb tudi analizirala.

Veliko uspešnih zgodb je imelo »za sabo« podjetnike in podjetnice, ki so imeli željo po vseživljenjskem učenju. Zavedali so se, da samo njihovo strokovno znanje ne bo zadoščalo za uspeh. Stalno so se izobraževali na področju stroke, podjetništva ter osebne rasti.

Ker želim, da bi čim več podjetnikov živelo uspešne zgodbe, sem v tem podjetju skozi obstoječe in še prihajajoče programe združila najnujnejše podjetniško znanje ter odstranjevanje notranjih preprek do uspešne zgodbe.

Kaj pa moja zgodba?

Trenutno lahko rečem, da živim svoje sanje. 🙂

In to čisto zares. Imam vse, kar sem si v življenju želela.

Ni pa bilo vedno tako. Na žalost sem tudi jaz parkrat pošteno telebnila, tako na podjetniški kot na osebni poti. Vendar sem se pobrala.

Moje sanje pa postajajo vedno večje. In jaz jim sledim, čeprav ni vedno lahko. Tudi ni lahko na novo začeti, je pa zanimivo. 🙂

Xoxo

Tatjana