KATERA CENA JE PRAVA?

 

Danes bom govorila o postavljanju cen za tvoj produkt, naj bo to storitev ali pa izdelek.

Če spadate med tiste, ki imajo probleme s postavljanjem cen, ste na pravem mestu. Ker postavitev prave cene res ni enostavna. Pa še tisto pride po postavitvi cene, to tudi po tej ceni prodat in se seveda ob tem počutiti dobro.

Za mano je kar nekaj let dela s podjetniki, tudi sama sem podjetnica že vrsto let. In ravno postavljanje cen je ena izmed tem, ki dela večini sive lase. Ja, tudi meni. No, zdaj niti ne več, mi pa je predstavljalo velik problem.

Je res, da je za mano kar že dolga kariera, sem pa po svoje tudi sama še bolj na začetku podjetniške poti. In moje delo je v glavnini posvečeno mladim podjetnikom  in podjetnicam, da vam bodo začetki malo bolj prijazni, malo lažji. Zakaj pravim, da sem začetnica tudi sama? Velikokrat v šali rečem, da sem si za petdeseti rojstni dan podarila eno prav posebno darilo. Zaprla sem svoj uspešen in utečen posel – in začela na novo. V čisto drugi smeri, predvsem pa na čisto drug način.

Tisti ki me že poznate, ste že ugotovili, da na stvari gledam malce drugače. Iz morda malce drugačne perspektive, predvsem pa iz vseh strani, zato je tudi pogled malce drugačen.

Kakor koli, danes smo tukaj, da pogledamo oziroma samo pokukamo v temo postavljanja cen. Malo več o tem bomo govorili in predvsem delali na delavnici, ki bo 21.6. ampak o tem pa malo kasneje.

Ja, postavljanje cen res ni enostavno. Pa da ne boste mislili, da ta veliki nimajo podobnih težav s tem, naj vas potolažim, jih imajo.

A veste, morda se zdi tako na uč, da to ni pač lih nekaj zakompliciranega. Pogledaš koliko za eno podobno dolgo delavnico računajo drugi, pa daš isto ceno. In če si ta frišen, malo nižjo, pa je stvar rešena.

Hm, ja, pa ni lih tako.

Več pa v videu.

Če se pa želiš tudi ti naučiti postavljati take cene, po katerih boš z lahkoto prodajal-a tvoje produkte, pa seveda ob tem tudi zaslužila, se nam pridruži na delavnici 21.6.2018.

Več o delavnici pa zveš ⇒TUKAJ

 

Facebook
Katera cena je prava?